https://www.youtube.com/watch?v=a5CwJ6NWfjE

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 1 al Capitalei este acuzat de către contracandidata sa, Clotilde Armand (USR) , că a incercat sa fraudeze alegerile.

Clotilde Armand (USR) a susținut pe pagina ei de facebook că a găsit mai multe procese-verbale într-o societate de salubrizare aparținând Primăriei Sectorului 1 din București.

Candidatul PSD, Dan Tudorache, a susținut că ar fi vorba despre procese-verbale necesare numărătorii paralele. Autoritatea electorală trebuie să verifice și să le comunice polițiștilor dacă varianta acestuia se confirmă.

Pe 28 septembrie, la ora 17:30, Poliția Capitalei informa că „Secția 4 Poliție a fost sesizată prin sistemul 112 cu privire la faptul că un bărbat, candidat al unui partid politic pentru funcția de consilier, ar fi fost văzut iesind din clădirea unde a funcționat un birou electoral al  sectorului 1, de către mai mulți reprezentanți ai altor partide politice, având asupra sa mai multe procese verbale”.


Dosarul penal a fost deschis in rem, adica impotriva faptelor, potrivit unor surse.

Acuzația este de falsificare prin orice mijloace a înscrisurilor de la birourile electorale și, potrivit legii, se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi. Deocamdată nimeni nu a fost pus sub învinuire.

Europarlamentarul Clotilde Armand a publicat luni, 28 septembrie 2020, doua inregistrari video pe pagina sa de Facebook in care sustine ca, in sediul Directiei de Salubrizare si Investitii situat in Complexul Piata Mures care este situat deasupra Biroului Electoral de Sector se regasesc mai multe procese verbale necompletate si sustine ca acest lucru este o tentativa de frauda electorala.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Avertizare meteo: Averse torențiale, vânt puternic și grindină în mai multe regiuni ale țării

În intervalul 13 iunie, ora 17 – 14 iunie, ora 6, meteorologii…

Video: Cântărețul de manele Babasha, huiduit de public la concertul Coldplay

Un moment controversat a avut loc miercuri seară la concertul Coldplay desfășurat…

Datoria externă a României a crescut cu 1,8 miliarde de euro în primele patru luni ale anului 2024

Conform informațiilor furnizate de Banca Națională a României (BNR), datoria externă totală…