O femeie din comuna argeşeană Mihăeşti şi fiul ei, în vârstă de 15 ani, au fost omorâţi, duminică, de fost concubin al acesteia şi care, ulterior, a încercat să se sinucidă.

Dubla crimă a fost comisă în zona bisericii din satul Drăghici, atacatorul fiind fostul concubin al femeii. Poliţiştii care au intervenit la faţa locului au găsit mai întâi cadavrul copilului, care prezenta leziuni în zona capului, iar cadavrul femeii a fost descoperit ulterior, în curtea lăcaşului de cult, având o rană adâncă la gât.

Agresorul a fost imobilizat de poliţişti în timp ce încerca să se sinucidă, provocându-şi tăieturi cu cuţitul în zona gâtului. El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Reprezentanţii unităţii sanitare au anunţat că pacientul a intrat în operaţie, prognosticul medicilor fiind rezervat.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, care efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Criminalul fusese in studioul unei cunoscute emisiuni TV, impreuna cu sotia, intr-o tentativa de impacare publică. Intrebat de moderatoare cu privire la informatia că si-ar fi amenintat sotia cu moartea, el a recunoscut ca asa a facut si ca nu va ezita sa recurga la un gest extrem.

https://www.youtube.com/watch?v=KQXFd8s3Bw0&feature=emb_title
Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.