Donald Trump intenționează să exploreze construirea propriei platforme de socializare ca răspuns la suspendarea permanentă a contului său personal de pe Twitter.

În mod ironic, Trump a încercat să trimită un mesaj pe Twitter de pe contul oficial de la Casa Albă @POTUS, la doar câteva ore după ce a fost banat de Twitter.

„Am prezis de mult timp că se va întâmpla acest lucru”, a scris Trump în legătură cu interdicția. „Am negociat cu diverse alte site-uri și vom avea un mare anunț în curând, în timp ce analizăm și posibilitățile de a construi propria noastră platformă în viitorul apropiat. Nu vom fi TACUTI! ”

Președintele a continuat apoi să scrie pe Twitter pentru presupusa suprimare a liberei exprimări și „promovarea unei agende de stânga radicală”. “RĂMÂNEȚI APROAPE!” A spus Trump la finalul mesajului său.

Cu ce „alte site-uri” ar putea planifica Trump să se asocieze nu a fost menționat în declarația sa. Dar aplicația de socializare Parler, prietenoasă cu Trump, se confruntă deja cu probleme. În aceeași zi, Google a spus că a retras reteaua de socializare Parler din Magazinul Google Play pentru îngrijorarea că utilizatorii săi pro-Trump au făcut apeluri la violență. „Având în vedere această amenințare continuă și urgentă pentru siguranța publică, suspendăm aplicatia Parler din Magazinul Play până când nu abordează aceste probleme”, a spus compania într-un comunicat.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Alte articole

Accident grav pe E70 în Teleorman între două autocare și un TIR

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață între două…

O femeie din Indonezia a fost condamnată la doi ani de închisoare după ce a mâncat carne de porc pe TikTok

O femeie indoneziană care își spune Lina Lutfiawati pe internet a fost…

Farmacist reținut după ce ar fi vândut ilegal cantități mari de Fentanil și Oxicodonă

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore fiind suspectat de…

Miruna Pascu rămâne în arest după ce Curtea de Apel i-a respins contestația

Miruna Pascu, mama tânărului Vlad Pascu care a provocat accidentul mortal din…

Studiu: Cartelurile de droguri se plasează pe locul cinci în topul angajatorilor din Mexic

Potrivit unui studiu publicat în revista Science, cartelurile mexicane au peste 175.000…