Donald Trump intenționează să exploreze construirea propriei platforme de socializare ca răspuns la suspendarea permanentă a contului său personal de pe Twitter.

În mod ironic, Trump a încercat să trimită un mesaj pe Twitter de pe contul oficial de la Casa Albă @POTUS, la doar câteva ore după ce a fost banat de Twitter.

„Am prezis de mult timp că se va întâmpla acest lucru”, a scris Trump în legătură cu interdicția. „Am negociat cu diverse alte site-uri și vom avea un mare anunț în curând, în timp ce analizăm și posibilitățile de a construi propria noastră platformă în viitorul apropiat. Nu vom fi TACUTI! ”

Președintele a continuat apoi să scrie pe Twitter pentru presupusa suprimare a liberei exprimări și „promovarea unei agende de stânga radicală”. “RĂMÂNEȚI APROAPE!” A spus Trump la finalul mesajului său.

Cu ce „alte site-uri” ar putea planifica Trump să se asocieze nu a fost menționat în declarația sa. Dar aplicația de socializare Parler, prietenoasă cu Trump, se confruntă deja cu probleme. În aceeași zi, Google a spus că a retras reteaua de socializare Parler din Magazinul Google Play pentru îngrijorarea că utilizatorii săi pro-Trump au făcut apeluri la violență. „Având în vedere această amenințare continuă și urgentă pentru siguranța publică, suspendăm aplicatia Parler din Magazinul Play până când nu abordează aceste probleme”, a spus compania într-un comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.