Marele actor Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a transmis luni primul său mesaj public de la internare. Într-un mesaj plin de recunoștință, Piersic a declarat “Sunt viu” și a mulțumit “minunaților doctori” care l-au îngrijit.

„Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat in gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat!

Cu aceasta ocazie, va dau și o veste: „sunt viu” și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau sa ii pun fiecăruia medalia inimi mele in piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operației, dar…m-a și adus înapoi“, a transmis actorul.

Starea de sănătate a lui Florin Piersic este în continuare în evoluție pozitivă, conform medicului Adrian Marinescu. Actorul va rămâne internat deocamdată la Spitalul Foișor din București, având afecțiuni care prezintă risc de complicații, dar pentru moment fiind “mai stabil” din punct de vedere cardiologic și infecțios.

Florin Piersic a fost internat inițial la Spitalul Militar din Cluj, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj Napoca și apoi la Institutul Matei Balș din București, unde i-a fost scoasă proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecției grave.

Alte știri:  Coreea de Nord: Sora lui Kim Jong Un neagă orice export de arme către Rusia
Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Constanța celebrează 85 de ani de la intrarea Navei-școală Mircea în serviciul Forțele Navale Române

În Portul Militar Constanța a avut loc astăzi, 17 mai 2024, o…

Partidul Verde Constanța desființează acuzațiile făcute de foștii membri: “Mitulescu, candidatul SOS la Primăria Constanța, a fost exclus din cauza consumului de droguri”

Un articol apărut recent în ziarul Replica a stârnit controverse, după ce…

Peru clasifică persoanele trans ca fiind “bolnave mintal” printr-un decret guvernamental

Guvernul din Peru a emis un decret prin care persoanele transgen, non-binare…

Coreea de Nord: Sora lui Kim Jong Un neagă orice export de arme către Rusia

Într-o declarație publicată vineri, Kim Yo Jong, puternica soră a liderului nord-coreean…

Poliția franceză a împușcat mortal un bărbat care intenționa să incendieze o sinagogă

Poliția franceză a împușcat mortal un bărbat înarmat care dorea să incendieze…

Un comandant de top al NATO spune că numărul de trupe rusești este insuficient pentru a face progrese la Harkov

Comandantul suprem al forţelor aliate în Europa, generalul Christopher Cavoli, a declarat…