UPDATE: Din cauza ninsorilor abundente si viscolului care produc vizibilitate redusă, autoritatile au decis inchiderea tuturor drumurilor din judetul Constanta, cu exceptia A2 si DN39

Autoritățile au fost luate pe “nepregătitie” de viscol și în acest an. Cu toate că au știut de avertizările meteo ce vizau județul Constanța, drumurile din Dobrogea sunt greu accesibile.

La ieșirea din Murfatlar spre Siminoc, un tir a încercat să urce pe autostrada A2. După mai multe manevre nereușite, acesta s-a întors înapoi blocând toată circulația din zonă.

Reprezentantii ISU spun ca până în momentul de față la nivelul județului Constanța s-au primit prin serviciul unic de urgenta 112 peste 20 de apeluri care sesizează autoturisme si turisme transport persoane sau marfa blocate în trafic. In speta, s-au anunțat reprezentanții drumurilor naționale și drumurilor județene care lucrează pentru degajarea carosabilului și reluarea traficului rutier.

Începând cu ora 10:00 județul Constanța se află sub avertizare de cod portocaliu de viscol si vizibilitate redusă, vântul va sufla la rafale de 55-65km/h.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram