George Buhnici își ceare scuze public tuturor celor pe care i-a jignit cu afirmațiile sale și spune că “a vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum ar fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură“.

Vloggerul a postat marți pe canalul său de YouTube un video intitulat  „IERTAȚI-MĂ, DOAMNELOR!”, în care spune că a făcut acele declarații controversate „probabil din dorința de a șoca și de a impresiona audiența”

Context: George Buhnici a provocat un scandal în urmă cu două săptămâni când a făcut mai multe declarații controversate despre femeile cu celulită și vergeturi care vin la plajă. Atunci, Buhnici a spus, printre altele, că el vine la mare să vadă buci și țâțe, nu vergeturi.

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, a spus atunci Buhnici.

Totodată, Buhnici a declarat despre soția sa că arată ca „o minoră”. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!”

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook