Co-presedintele AUR, George Simion a declarat la un post de televizune că în cazul în care PSD nu va iniţia procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis din funcţie, o va face partidul său.

“Ma uit asa catre PSD si nu inteleg, o sa mai stau o saptamana-doua sa inteleg, de ce nu initiaza suspendarea presedintelui. Daca nu initiaza PSD-ul, o vom initia noi. Un presedinte trebuie sa fie un mediator, nu trebuie sa fie un competitor electoral. Daca am fi fost prima sau a doua forta politica in Romania, cu siguranta am fi cerut suspendarea acestui presedinte care nu este iubit de poporul roman, dupa cum s-a vazut la vot. Poporul roman i-a acordat presedintelui Iohannis 25%”, a declarat liderul AUR, George Simion, pentru Antena 3.

Ia in calcul si alegerile anticipate

S-ar putea să avem și alegeri anticipate, prezidențiale sau parlamentare. Noi dacă nu votăm niciun guvern și cerem suspendarea lui Klaus Iohannis să nu așteptăm până-n 2024, pentru că națiunea română are nevoie de conducători acum, nu în 2024”, a afirmat George Simion, vineri seară, la emisiunea Marius Tucă Show

Liderul AUR afirmă că propunerea lui Citu pentru funcția de prim-ministru este o cacealma.

“Mi se pare o cacealma aceasta propunere a lui Florin Citu. Ci siguranta e folosita doar ca tratative dintre partidele domnului Iohannis, pentru a acapara mai multe ministere. Asteptam sa vedem si care este propunerea adevarata, ca nu poate fi acest fost ministru de Finante care s-a imprumutat intr-un an cat generatia parintilor si bunicilor nostri intr-o viata. Nu poate sa fie o propunere serioasa de prim-ministru,” spune Simion.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook