Finanțatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a participat duminică la Marșul Normailității şi a stropit cu agheasmă zona în care sâmbătă s-a desfăşurat marșul comunității LGBTQ, Bucharest Pride.

Patronul FCBS a explicat că demersul său nu are legătură cu ura față de membrii LGTBQ și că el condamnă, de fapt, păcatele acestora.

“Am ales să fac asta pentru că trebuia să o facă cineva, adică noi avem obligaţia să sfinţim locul pe unde trec ei (comunitatea LGBTQ -n.r.).  Unde ei murdăresc şi lasă duhuri necurate, noi trebuie să sfinim ca să locul ca să nu se întâmple lucruri rele pe aici, aşa cum a făcut Iisus Hristos în ţinutul Gadalenilor, unde a  trimis pe demeni în porci, porcii s-au băgat în apă şi s-au inecat, după care Hristos s-a urcat în barcă să sfinţească apa ca să nu lase duhurile necurate să facă rău oamenilor. Până la urmă ce-au făcut, au venit, s-au plimbat puţin, important e că poporul nostru nu-i acceptă. E clar că au fost respinşi.“, a spus Gigi Becali.

Marșul Normalității, unde a participat si Gigi Becali. vine la o zi distanță de Bucharest Pride. Peste 2500 de persoane s-au strâns în București la cele două maifestații diametral opuse.

Comunitatea LGBTQ a mărșăluit sâmbătă prin București, cerând mai multe drepturi pentru minoritățile sexuale. La polul opus, oamenii care au participat la Marșul Normalității spun că apără familia tradițională, dintre femeie și bărbat. De asemenea, ei se opun “adopţiilor homosexuale” și promovării ideologiei de gen.

foto: Captura video Antena 3.

Urmărește StiriNews.ro pe Facebook și Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

Ciolacu, către Diana Șoșoacă: Vă rog să purtaţi mască. Dreptul meu la viață nu se negociază

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a atenționat-o pe Diana Șoșoacă, în plenul…

Video. Un român a intrat cu TIR-ul într-un avion, pe o autostradă din Germania

Un şofer român a intrat cu TIR-ul într-un avion care a aterizat…

Test PCR obligatoriu la intrarea în ţară pentru cei care vin din state non-UE

Autoritățile române au decis duminică să introducă obligativitatea prezentării unui test negativ…

Scandal la Târgul de Crăciun din Constanța, provocat de persoane fără Certificat Covid

Mai multe persoane au provocat un scandal, vineri seară, la Târgul de…