O gimnastă ritmică olimpică câștigătoare de medalii de aur despre care s-a zvonit că ar fi avut gemeni cu președintele rus Vladimir Putin a dispărut din atentia publică.

Alina Kabaeva, în vârstă de 37 de ani, care ar fi născut băieți în aprilie 2019 la o clinică din Moscova, nu a fost văzută de când era însărcinată în două luni, a relatat The Sun.

Putin, care are doi copii adulți cu fosta sa soție Lyudmila Shkrebneva, a insistat că nu are nicio relație cu Kabaeva, fost deputat în Partidul său Rusia Unită.

„Putin este un om extrem de privat. De ani de zile și-a ascuns cele două fiice adulte sub legitimații false ”, a declarat o sursă din Moscova pentru presa de presă.

„Chiar și acum, deși vorbește despre ele ocazional, nu le numește niciodată”, a adăugat sursa. „Dacă Alina și-ar fi născut copiii, ascunderea ei ar putea fi unul dintre cele mai puternice indicii care indică acest lucru. Este obsedat de securitatea familiei sale. ”

Kabaeva, care a pozat cândva semi-goală într-o revistă, este președinta consiliului de administrație al National Media Group, care a câștigat un contract exclusiv pentru livrarea conținutului Netflix.

Ca sportiva, ea a câștigat două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 25 de medalii la Campionatul European.
Zvonurile despre povestea ei cu liderul rus au apărut pentru prima dată în 2008.

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Copil grav rănit după explozia unei petarde în județul Prahova

Un incident teribil a avut loc ieri în județul Prahova, unde un…

Grand Theft Auto VI: Rockstar Games a publicat primul trailer pentru mult așteptatul joc GTA 6

După mai bine de un deceniu de așteptare, legendarul dezvoltator de jocuri…

Armata israeliană spune că 2 civili uciși pentru fiecare militant este un raport “extrem de pozitiv”, având în vedere provocările luptei din Gaza

Pe măsură ce violențele dintre Israel și militanții Hamas continuă în Gaza,…