Un membru al clanului Duduianu s-a predat autorităților române la întoarcerea în țară din Marea Britanie. Ștefan Duduianu, zis Lindon, și-a anunțat revenirea în țară printr-un clip postat pe Facebook, filmat pe aeroportul din Birmingham, de unde a decolat spre România. „Mă duc să-mi fac check-in, să vadă toată Poliţia Română, Interpolul. Vin singur și vreau să se afle adevărul”, a transmis el.

În data de 27 ianuarie 2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale au încarcerat, în baza mandatului de arestare preventivă, un bărbat de 26 de ani. Acesta se afla în urmărire, iar în această dimineață a fost preluat dintr-un aeroport, se arată într-un comunicat al Poliției.

Ștefan Duduianu este anchetat alături de fratele lui, Florin, într-un dosar penal în care mai mulți membri ai clanului sunt acuzați că ar fi tâlhărit cântăreți de manele.

Acesta a postat, pe o rețea socială, un clip video de pe aeroportul din Birmingham unde a transmis autorităților că vrea să se predea. El a făcut apel la procurorul general României și la Ministrul Justiției să intervină în dosarul lui, pentru că se consideră nevinovat.

“Sunt chiar nevinovat și chiar n-am făcut nimic. Dacă eu mă simțeam vinovat sau știam că am făcut ceva, nu mai îmi luam bilet ca să vin acasă, să mă prezint singur. Am o familie, am un copil, de asta am stat până acum aici, în Anglia. Am muncit, am o familie de întreținut”, a spus el pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

Rusia spune că va debloca accesul la porturile ucrainene din Marea Neagră doar dacă se elimină sancțiunile împotriva ei

Ministerul de Externe al Rusiei a declarat că va lua în considerare…

Zakharova: Răspunsul Rusiei la aderarea Finlandei la NATO va fi o surpriză

Răspunsul Rusiei la decizia Finlandei de a adera la NATO va fi…

Ministerul britanic al Apărării: Putin demite comandanți de top din cauza eșecurilor militare

Ministerul britanic al Apărării a publicat actualizarea zilnică a informațiilor, care astăzi…

Rusia susține că un total de 1.730 de luptători s-au predat până acum la uzina Azovstal

Ministerul rus al Apărării a declarat joi că 771 de soldați ucraineni…