Foto- ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX

Arhiepiscopia Tomisului a intentat proces impotriva Hotararii 72/10.11.20 a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU), ce interzice participarea la procesiunile si pelerinajele religioase a persoanelor care nu au domiciliul sau resedinta in localitatile in care se desfasoara aceste activitati, cerand anularea partiala a acesteia, potrivit ziare.com

Pe portalul Tribunalului Constanta, a fost inregistrata, cu data de 18 noiembrie, cererea Arhiepiscopiei Tomisului de anulare partiala a HCJSU Constanta nr. 72/10.11.20, cu privire la articolele ce interzic participarea la procesiunile si pelerinajele religioase a persoanelor care nu au domiciliul sau resedinta in localitatile in care se desfasoara aceste activitati.

Reamintim ca Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a făcut o delcaratie în cadrul unei emisiuni pe pagina de facebook a arhiepiscopiei, în care amenința cu instanța dacă , din cauza restricțiilor legate de pandemia de coronavirus, nu va putea ajunge la Peștera Sf. Andrei.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

EURO 2024: România pierde cu 0-2 în fața Belgiei

Naționala de fotbal a României a suferit o înfrângere dureroasă în fața…