Poliția italiană a condus cu 230 km pe oră din nordul Italiei către Roma într-o misiune de salvare a vieții.

Poliția din Italia a condus un Lamborghini Huracan de la Padova la Roma, special echipat pentru a transporta un rinichi la un pacient din spitalul Gemelli din capitala Italiei.
Misiunea de salvare a facut ca polițiștii sa conduca pe linia rapidă din regiunea nordică a Venetului, cu sirenele răsunând și lumini intermitente până la Roma, atingând viteze de până la 230 km pe oră.

Ofițerii, care au parcurs 490 km în aproximativ trei ore, au făcut călătoria într-un timp record, livrând rinichiul în siguranță la spitalul unde medicii erau în așteptare pentru a continua operația urgentă pe 20 octombrie.

Durata normala a călătoriei, într-o mașină obișnuită, este de patru ore și 40 de minute.
Mașina de curse de 600 de cai putere este modificată în special pentru a desfășura activități de salvare a vieții, cu portbagajul frontal care conține echipamente frigorifice pentru transportul organelor și un defibrilator pentru salvarea de urgență.

Multa lume se intreabă de ce nu au folosit un elicopter dar nu toate spitalele italiene au heliporturi, iar locurile in care un elicopter ar putea ateriza în siguranță nu sunt tocmai extrem de comune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.