Fostul președinte PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică seara, la Realitatea Plus, că este gata să creeze „o construcție politică care să continue trecutul Partidului Național Liberal”. „Cei care conduc astăzi nu au nicio legătura cu PNL”, a spus Orban.

Orban a afirmat că atunci când ” va fi convins că PNL a devenit o carcasă care nu mai are nici o legătură cu partidul istoric” este gata să facă o construcție politică care să continue Partidul Național Liberal.

„Mi-am construit cariera prin muncă, prin efort. În interiorul partidului, oamenii țin la mine, au fost lângă mine pentru că și eu am fost alături de el”, a declarat Orban.

„Când sunt convins ca PNL-ul a devenit o carcasă care nu mai are legătură cu partidul istoric, sunt gata să creez o construcție politică care să continue trecutul Partidului Național Liberal. Cei care conduc astăzi nu au nicio legătura cu PNL. Întotdeauna am susținut lucruri fundamentale care au făcut parte din istoria PNL și nu avem voie să renunțăm”, a mai spus fostul președinte al liberalilor.

”Pe mine ce s-a întâmplat la duminică la PNL m-a făcut pentru prima dată să mă gândesc dacă mai am ce căuta în acest partid”, a declarat Orban.

El susține că au existat patru sisteme de control al votului în cadrul Congresului, printre care și fotografierea și verificarea votului.

”Să vezi miniștri, să vezi prefecți care controlează votul, primari, să-i impiedice pe oameni, așa ceva nu s-a întâmplat niciodată. Peste aceste lucruri eu nu pot să trec. Ce garanție am că aceste lucruri nu se vor mai întâmpla”, a mai spus Orban.

Urmărește-ne pe Facebook
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

VIDEO. George Simion, stropit cu cerneală la Iași

Copreședintele AUR, George Simion, a fost stropit cu cerneală, luni, la Iaşi,…

Rusia avertizează Japonia să nu se amestece în criza din Ucraina

Echipa ministrului rus de externe a avertizat Japonia să nu se amestece…

ÎPS Teodosie a primit trei amenzi într-o singură zi. Arhiepiscopia Tomisului transmite că sunt “ilegale”

ÎPS Teodosie a primit trei amenzi pentru nerespectarea carantinei într-o singură zi.…

SUA le cere cetățenilor americani să părăsească imediat Ucraina

Departamentul de Stat al SUA a cerut evacuarea cetățenilor americani din Ucraina,…

ÎPS Teodosie, amendat cu 1000 de lei pentru că nu a respectat carantina

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost amendat, luni, de poliţiştii constănţeni cu…