Mașina unui angajat al Serviciului Roman de Informatii (SRI) , a fost găsită incendiată în comuna Gruiu, din județul Ilfov, după ce a fost furată în cursul nopții de luni .

Potrivit g4media, anchetatorii nu exclud posibilitatea ca furtul mașinii să aibă legătură cu atacurile date la bancomatele din Otopeni, însă deocamndata nu sunt probe în acest sens. Polițiștii au ridicat probe video de la fața locului în încercarea de a găsi vinovații.

Baconomatele aruncate in aer

Două bancomate au fost sparte, marți dimineață, în localitatea Otopeni . Se pare că au fost sustrasi bani dar momentan nu se știe prejudiciul creat. Urmează ca banca în cauză să comunice oficial .

În jurul orei 5,00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că la parterul unui bloc din oraşul Otopeni a avut loc o distrugere. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Otopeni împreună cu efective de pompieri şi specialişti din cadrul IGPR, precum şi conducerea IPJ Ilfov, pentru efectuarea de activităţi specifice.

Poliţiştii ilfoveni efectuează verificări şi investigaţii pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt şi de drept, cât şi pentru identificarea autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun”, informează Biroul de presă al IPJ Ilfov. Au fost luate măsuri pentru delimitarea perimetrului şi conservarea locului faptei.

În acest moment, se efectuează cercetarea la fața locului sub coordonarea unui procuror.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

Rusia a declarat victoria în orașul Mariupol, după ce ultimii apărători aflați în uzina Azovstal au depus armele

Ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, i-a raportat președintelui Vladimir Putin “eliberarea…