sursa foto : News.ro

Oamenii s-au strâns la Catedrala Arhiepiscopală de la primele ore ale dimineții , acolo unde IPS Teodosie a oficiat slujba de Bobotează. După slujba din interiorul Catedralei, enoriașii s-au mutat în Portul Tomis pentru continurea procesiunii.

Cu toate că există suficent loc în Portul Tomis, persoanele care au participat la slujba de Bobotează, au stat umăr la umăr și nu au respectat regulile de distanțare socială impuse de autorități. In schimb, majoritatea au purtat măşti de protecţie, dar au fost si unele persoane care nu le-au purtat corect.

În urma cu o zi, reprezentații Jandarmeriei au transmis un comunicat de presă prin care dădeau asigurări că toate măsurile de distanțare socială vor fi puse în aplicare, însă, nici vorbă de așa ceva.

IPS Teodosie : “Sa nu supărăm autoritatile”

La procesiunea ortodoxă care a a avut loc în interiorul Catedralei Arhiepiscoale , oamenii s-au îngrămădit atât în interior cât și afară. La ieşirea din lăcașul de cult, IPS Teodosie le-a spus credincioşilor că, dacă în faţa lăcăşului de cult nu au păstrat distanţa, să o respecte în Portul Tomis “ca să nu supărăm autorităţile”.

Foto coperta: Captura video Arhiepiscopia Tomisului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.