Compania ucraineană de stat Ukroboronprom este pregătită să plătească o recompensă de 1 milion de dolari pentru fiecare avion deturnat sau capturat de la forțele armate ruse, inclusiv cetățenia oricărui pilot rus care alege să dezerteze cu avionul funcțional.

Ukroboronprom a oferit, de asemenea, 500.000 de dolari pentru fiecare elicopter militar rusesc funcțional.

Pe lângă recompensele în bani, compania a adăugat că piloților ruși care sunt gata să participe la acest program li se va garanta cetățenia unei țări libere.

“Atenție! Prin decizia directorului general Iuri Gusev, Ukroboronprom DK este gata să plătească prime pentru echipamentele de aviație de luptă capturate de la ocupanți!

-1.000.000 de dolari americani – pentru un avion capturat în stare de funcționare.

-500.000.000 de dolari americani – pentru un elicopter capturat în stare de funcționare.

Garantăm eliberarea cetățeniei unei țări libere pentru piloții ruși gata să participe la program! Cerem repost maxim!”, se arată în comunicatul companiei.

Ukroboronprom este o asociație de întreprinderi multi-produs din diferite sectoare ale industriei de apărare din Ucraina.

Concernul include întreprinderile care activează în domeniul dezvoltării, fabricării, vânzării, reparării, modernizării și eliminării armelor, echipamentelor militare și a munițiilor, precum și care participă la cooperarea tehnico-militară cu state străine.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Alte articole

Iohannis, atac dur la profesori: Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale? Guvernul le-a dat tot ce au vrut

Președintele Klaus Iohannis a condamnat ferm decizia liderilor sindicali de a continua…

Zelenski: Ucraina va face tot ceea ce îi stă în putință pentru a ajuta Moldova să își atingă obiectivul de aderare la UE

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski și-a exprimat sprijinul pentru aspirațiile Moldovei vecine de…

Regele Charles al III-lea vine astăzi în România pentru o vizită privată de cinci zile

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii va sosi astăzi în România…