foto: Protv

Femeia a fost victima unui tragic accident care a avut loc sambata seara. Aceasta era in curtea gospodariei familiei din localitatea Mociu, judetul Cluj si a fost prinsa sub rotile unei autoutilitare, pe care o lasase neasigurata pe un teren in panta. Se pare ca aceasta ar fi incercat sa opreasca autoutilitara. Femeia era casatorita, cu un copil minor.

“La data de 21 noiembrie a.c., in jurul orei 20.40, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca, la un imobil din localitatea Mociu, o femeie a fost blocata sub rotile unei autoutilitare. Fortele care au intervenit la fata locului au constatat, din nefericire, decesul acesteia.

Din primele cercetari efectuate la fata locului, a reiesit faptul ca o femeie, de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, intentionand sa paraseasca curtea imobilului, s-ar fi urcat la volanul autoutilitarei, pornind motorul. Ulterior, aceasta ar fi coborat din autovehicul, pentru a curata parbrizul, insa, aflandu-se pe un teren in panta, autoutilitara ar fi inceput sa se deplaseze, femeia fiind prinsa sub rotile acesteia.

In cauza, a fost intocmit dosar penal, sub aspectul infractiunii de ucidere din culpa, cercetarile continuand pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul”.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Constanța celebrează 85 de ani de la intrarea Navei-școală Mircea în serviciul Forțele Navale Române

În Portul Militar Constanța a avut loc astăzi, 17 mai 2024, o…

Partidul Verde Constanța desființează acuzațiile făcute de foștii membri: “Mitulescu, candidatul SOS la Primăria Constanța, a fost exclus din cauza consumului de droguri”

Un articol apărut recent în ziarul Replica a stârnit controverse, după ce…

Peru clasifică persoanele trans ca fiind “bolnave mintal” printr-un decret guvernamental

Guvernul din Peru a emis un decret prin care persoanele transgen, non-binare…

Coreea de Nord: Sora lui Kim Jong Un neagă orice export de arme către Rusia

Într-o declarație publicată vineri, Kim Yo Jong, puternica soră a liderului nord-coreean…

Poliția franceză a împușcat mortal un bărbat care intenționa să incendieze o sinagogă

Poliția franceză a împușcat mortal un bărbat înarmat care dorea să incendieze…