Doi muncitori care lucrau la renovarea unui apartament din Onești, județul Bacău, au fost omorâți de fostul locatar, supărat că fusese evacuat de acolo printr-o decizie judecătorească. Bărbatul de 60 de ani a sunat la Poliție să anunțe că i-a sechestrat pe cei doi și că îi va ucide dacă nu se revine asupra sentinței de evacuare.

Din primele informatii se pare ca agresorul pierduse apartamentul în urmă cu 12 ani, în favoarea companiei unde lucrau victimele, Acesta i-a sechestrat pe cei doi și a încercat să obțină drept răscumpărare fosta sa proprietate. 

Atacatorul a sunat la poliție si a anuntat că îi ține pe cei doi sechestrați, sub amenințarea unui cuțit. Negocierile cu politistii din Bacău au eșuat, așa că agresorul, un bărbat de 68 de ani, i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, care au murit ulterior la spital.

Forţele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit şi imobilizat.

”Urmare a deplasării forţelor de ordine la faţa locului, împreună cu negociatorul echipei operative, s-au purtat discuţii şi negocieri cu persoana în cauză, pentru a-l convinge să renunţe la acţiunile sale. La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violenţă asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat şi de forţele de ordine. În sprijinul persoanelor aflate în apartament, s-a forţat cu mijloace din dotare uşa metalică a locuinţei, agresorul încercând să blocheze uşa, având în mână un cuţit”, a transmis IPJ Bacău. 

foto: zdbc.ro

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Alte articole

A murit Paco Rabanne. Creatorul de modă avea 88 de ani

Paco Rabanne, cunoscut pentru parfumurile și creațiile sale de modă, a murit…