Procurorii DNA au făcut joi 26 de percheziţii la locunţele unor persoane fizice şi la sedii de firme, cu sprijin din partea autorităţilor judiciare SUA. Printre instituțiile vizate este și Baza Militară NATO Mihail Kogălniceanu din Constanța.

Potrivit unui comunicat transmis de DNA, perchezițiile au fost desfășurate ca urmare a unor suspiciuni privind infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție. 

Comunicat DNA:

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție.

În cursul zilei de 29 septembrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, s-au efectuat 26 de percheziții domiciliare în câteva zeci de locații reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea autorităților judiciare SUA.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *