Foto: Direcția Națională Anticorupție

Procurorii DNA au efectuat astăzi percheziții la sediul Direcției Regionale Vamale București și la alte 20 de locații, inclusiv la domiciliile unor funcționari și la sediile unor societăți comerciale, într-un dosar de corupție.

Ancheta vizează suspiciuni de luare de mită la funcționari vamali, care ar fi primit sume de bani de la șoferi pentru a permite intrarea în țară a unor bunuri fără documente legale sau contrafăcute.

În același timp, Direcția Generală Anticorupție (DGA) a efectuat percheziții la Agenția de Control și Încasare Nădlac II, la frontiera cu Ungaria. Ancheta DGA vizează de asemenea fapte de corupție și luare de mită de la angajați ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis într-un comunicat că verificările au fost declanșate ca urmare a unor sesizări ale CNAIR privind mai mulți angajați suspectați de fapte de corupție.

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Navalnîi urma să fie eliberat într-un schimb de prizonieri în momentul în care a decedat, spune o activistă anticorupție din Rusia

Aleksei Navalnîi, liderul opoziției ruse, urma să fie eliberat în cadrul unui…

Taximetriștii protestează în Piața Constituției din București

Sute de taximetriști din București au ieșit astăzi în stradă, protestând în…

VIDEO. RA-APPS investește în secret 7 milioane de euro din bani publici în viitoarea locuință a lui Klaus Iohannis

Regia Protocolului de Stat a început în secret renovarea unui fost sediu…

Macron nu exclude trimiterea de trupe terestre în Ucraina 

Președintele francez, Emmanuel Macron, a declarat că nu exclude trimiterea de trupe…