Topic picture, symbol photo: Corona vaccine. Pfizer and BioNTech Announce Successful First Interim Analysis of their COVID-19 Vaccine Candidate in Current Phase 3 Trial A hand wrapped in rubber gloves holds a disposable syringe of vaccine for injection in a needle BIONTECH biotechnology company. | usage worldwide,Image: 568249253, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT Themenbild,Symbolfoto, Model Release: no
Pfizer și Moderna au crescut prețurile vaccinurilor COVID-19 în ultimele lor contracte de aprovizionare ale Uniunii Europene, a informat duminică Financial Times.

Noul preț pentru o doză de vaccin Pfizer este de 19,50 euro față de 15,50 euro anterior, a relatat ziarul, citând porțiuni din contractele studiate.

Prețul unui vaccin Moderna este acum de 25,50 euro pe doză, arată contractele, în creștere de la aproximativ 19 euro în prima tranzacție de achiziții publice, dar mai mic decât cel acordat anterior 28,50 USD.

Pfizer a refuzat să comenteze contractul cu Comisia Europeană, invocând confidențialitatea. “Dincolo de contractele redactate publicate de CE, conținutul rămâne confidențial și, prin urmare, nu vom comenta”, a spus compania pentru Reuters.

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook