Fostul președinte rus Dmitri Medvedev a făcut marți o serie de predicții bizare pentru anul 2023, într-un tweet în care a afirmat că SUA va intra într-un război civil, iar Elon Musk va deveni președinte.

Dmitri Medvedev, adjunctul șefului consiliului consultativ de securitate al lui Putin, a intrat pe Twitter pentru a împărtăși “umila sa contribuție” la ceea ce crede el că s-ar putea întâmpla în noul an.

“Un război civil va izbucni în SUA”, a spus el într-o listă de predicții nebunești. “California și Texas vor deveni state independente ca rezultat.

“Texas și Mexic vor forma un stat aliat”, a continuat el. “Elon Musk va câștiga alegerile prezidențiale într-un număr de state care, după încheierea noului război civil, vor fi fost date Partidului Republican”.

Medvedev a prezis, de asemenea, o serie de prăbușiri uluitoare în cadrul Uniunii Europene, prezicând că Marea Britanie își va inversa politica de Brexit și va reintra în UE, ceea ce va duce ulterior la prăbușirea acesteia și la dispariția monedei euro.

El a continuat să spună că Polonia și Ungaria vor ocupa Ucraina și că va fi creat un “al patrulea Reich” care va cuprinde “teritoriul Germaniei și sateliții săi, adică Polonia, statele baltice, Cehia, Slovacia, Republica Kiev și alți proscriși”.

“Războiul va izbucni între Franța și cel de-al patrulea Reich. Europa va fi divizată, iar Polonia va fi repartizată în acest proces”, a spus el înainte de a adăuga că Irlanda de Nord se va ridica și va părăsi Regatul Unit pentru a se reunifica cu Republica Irlanda.

Totodată, Medvedev a afirmat că piața bursieră din SUA și Europa va trece în Asia înainte de a aprecia că Fondul Monetar Internațional (FMI) și Banca Mondială se vor prăbuși, aducând sfârșitul dolarului american și al euro.

“În schimb, monedele digitale vor fi utilizate în mod activ”, a adăugat el.

Elon Musk a părut să se bucure de lista de predicții ciudate, lungă de 10 tweet-uri, și a numit-o un “Fir epic!!!”.

Tweetul lui Medvedev a primit o atenție destul de mare, adunând un număr impresionant de 29 de milioane de vizualizări.

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook