Parlamentarii PSD au depus miercuri moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, intitulată „România eşuată. Recordul ‘fantastic’ al Guvernului Cîţu”.

Potrivit prim-vicepreşedintelui PSD Sorin Grindeanu, moțiunea va fi dezbătută și votată cel mai probabil săptămâna viitoare.

Am depus moţiunea de cenzură şi din start vreau să mulţumim partenerilor sociali, sindicatelor, IMM-urilor, patronatelor, care au contribuit cu propuneri la textul moţiunii şi pe care noi le-am acceptat şi le-am inclus în moţiune. Guvernul actual este un dezastru pentru români şi pentru firmele româneşti. PNRR este un dezastru. Au fost îngheţate pensiile, au fost îngheţate salariile, au fost îngheţate alocaţiile, iar pe partea cealaltă, în PNRR, vedem doar reforme catastrofale pentru România şi bani foarte mulţi pentru clientela lor politică”, a spus Sorin Grindeanu la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că speră ca printre cei care votează moţiunea de cenzură să se găsească şi parlamentari ai actualei coaliţii guvernamentale.

Grindeanu a precizat că faptul că parlamentarii PNL au decis deja să părăsească sala de plen în momentul votului la moţiunea de cenzură “denotă o teamă” a conducerii liberale, “o teamă inclusiv faţă de propriii parlamentari”.

“Eu aş face un apel la ei, să facă ceea ce e corect pentru România, şi anume să trimită în istorie acest premier extrem de arogant şi care poate să stea de acum încolo de veghe în lanul de lavandă, că tot am văzut că a ajuns cu vaccinarea în lanul de lavandă”

Urmărește-ne pe Facebook
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

Rusia susține că Europa nu va mai primi petrol și gaze, în cazul în care va fi deconectată de la SWIFT

Nikolay Zhuravlev, vicepreședintele Consiliului Federației Ruse, a declarat, marți, că țările europene…

Ministrul ucrainean de Externe spune că numărul de trupe rusești de la graniță este insuficient pentru o invazie totală

Ministrul ucrainean de externe, Dmytro Kuleba, a declarat, miercuri, că Rusia nu…

Primarul Kievului, Vitali Klitschko: Germania a ‘trădat’ Ucraina prin interzicerea exporturilor de arme și susținerea gazoductului Nord Stream 2

Fostul campion mondial de box la categoria grea și primar al Kievului,…

Iohannis: România trebuie să fie pregătită pentru orice scenariu posibil

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, după ședința CSAT, că România trebuie…

Croația își va retrage forțele din NATO în eventualitatea unui conflict Rusia-Ucraina

Croația își va retrage militarii din cadrul forțelor NATO desfășurate în regiune…