Foto – TASS

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că Moscova este pregătită pentru discuții privind stabilitatea strategică și neproliferarea nucleară, însă Kremlinul a precizat că astfel de discuții cu Statele Unite nu sunt planificate în prezent.

În remarcile făcute în cadrul unui forum juridic din orașul său natal Sankt Petersburg, președintele rus Vladimir Putin a declarat că țara sa este “deschisă la dialog privind asigurarea stabilității strategice, menținerea regimurilor de neproliferare a armelor de distrugere în masă și îmbunătățirea situației în domeniul controlului armelor”.

“Rusia este deschisă dialogului privind asigurarea stabilității strategice, menținerea regimurilor de neproliferare a armelor de distrugere în masă și îmbunătățirea situației în domeniul controlului armelor”, a declarat Putin .

Putin a declarat că orice eforturi în vederea extinderii controlului armelor ar necesita “o muncă comună minuțioasă”, dar ar putea merge în direcția prevenirii unei repetări a “ceea ce se întâmplă astăzi în Donbas”.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.