În timp ce Uniunea Europeană se grăbește să vină cu idei pentru a evita transformarea crizei energetice într-un colaps economic, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan le recomandă tinerilor să privească cu rezervă „scenele apocaliptice şi retorica de la Bruxelles”.

„Nu neapărat toate scenele apocaliptice şi toată retorica dezastrului este cea care caracterizează România. Vreau să vă rog să ascultaţi cu circumspecţie inclusiv retorica de la Bruxelles cu privire la… adică să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade. Si fiţi raţionali, să fiţi echilibraţi, să înţelegeţi ce înseamnă momentul actual din punct de vedere al energiei, dar să nu cădeţi în păcatul extrem”, a afirmat Rareş Bogdan, sâmbătă, la şcoala de vară a organizaţiei de tineret a PNL.

Primvicepreședintele PNL a reamintit că România este unul dintre statele cu cea mai mică dependenţă de combustibilii fosili proveniţi din Federaţia Rusă, are energie electrică, inclusiv energie verde, şi are producţie proprie de cereale şi petrol.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *