Echipa națională de fotbal a României a reușit să obțină un punct important în deplasarea de la Lucerna, în cadrul preliminariilor pentru Euro 2024. Partida disputată împotriva Elveției a fost una extrem de dificilă pentru tricolori, care au fost conduși cu 2-0 la pauză.

Elveția a deschis scorul în minutul 28, prin Amdouni, care a profitat de o ieșire neinspirată din poartă a lui Moldovan. Amdouni a marcat din nou în minutul 41, în urma unui contraatac rapid al echipei elvețiene.

Cu toate acestea, echipa antrenată de Edi Iordănescu nu a renunțat și a continuat să lupte până în ultima clipă. În partea secundă a meciului, România a început să aibă mai multe ocazii de gol, dar fără a reuși să înscrie.

Totuși, schimbările făcute de antrenorul român au dat roade. Valentin Mihăilă, fotbalistul celor de la Parma, a fost introdus în teren în repriza a doua și a reușit să înscrie de două ori în prelungirile partidei, ducând scorul la egalitate. Olimpiu Moruțan a fost cel care i-a pasat decisiv în ambele rânduri.

Clasamentul Grupei I

1. Elveția 10 puncte

2. România 8

3. Israel 7

4. Belarus 3

5. Kosovo 3

6. Andorra 1

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: FBI l-a identificat pe atacator, un tânăr de 20 de ani

Autorităţile americane au făcut un pas important în investigaţia privind tentativa de…