Președintele Comitetului pentru Regulamentul Camerei Reprezentanților din SUA a declarat că se aștepta ca articolul de punere sub acuzare împotriva președintelui Donald Trump să ajungă la Parlament pentru votare miercuri și a prezis că va trece.

“Este important să acționăm și este important să acționăm într-un mod foarte serios și deliberativ”, a declarat reprezentantul Jim McGovern pentru CNN luni într-un interviu. „Ne așteptăm la miercuri. Și mă aștept să treacă. ”

McGovern a spus că se așteaptă ca parlamentarii republicani să obiecteze la o cerere prin care vicepreședintele Mike Pence invocă al 25-lea amendament al Constituției pentru a-l înlătura pe Trump. În acest caz, comisia sa va furniza o regulă pentru a aduce acea legislație la vot pentru Cameră și, 24 de ore mai târziu, comisia va inainta apoi o altă rezoluție pentru a se ocupa de punerea sub acuzare.

„Ceea ce a făcut acest președinte este lipsit de convingere și trebuie să fie tras la răspundere”, a spus McGovern.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Alte articole

Iohannis, atac dur la profesori: Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale? Guvernul le-a dat tot ce au vrut

Președintele Klaus Iohannis a condamnat ferm decizia liderilor sindicali de a continua…

Zelenski: Ucraina va face tot ceea ce îi stă în putință pentru a ajuta Moldova să își atingă obiectivul de aderare la UE

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski și-a exprimat sprijinul pentru aspirațiile Moldovei vecine de…

Regele Charles al III-lea vine astăzi în România pentru o vizită privată de cinci zile

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii va sosi astăzi în România…