Singapore Airlines s-a confruntat cu o situație dificilă în luna mai a acestui an, atunci când zborul SQ321 care efectua cursa Londra – Singapore a întâmpinat turbulențe severe. Mai multe persoane au fost rănite în urma acestui incident nefericit, iar un pasager în vârstă de 73 de ani și-a pierdut viața.

Conform rapoartelor, aeronava a intrat brusc într-o zonă cu activitate convectivă intensă deasupra Myanmarului, ceea ce a dus la o scădere rapidă de altitudine și la schimbări bruște ale forței gravitaționale. Acest lucru a făcut ca mulți pasageri și membri ai echipajului să fie aruncați din scaune și răniți. Avionul a aterizat de urgență la Bangkok pentru a primi asistență medicală.

Ca urmare a acestui incident tragic, Singapore Airlines a decis să ofere despăgubiri financiare tuturor celor afectați. Ceilalți pasageri ai acestui zbor care au suferit răni minore vor primi suma de 10.000 dolari, în timp ce cei cu răni grave pot discuta oferte adaptate nevoilor lor specifice. De asemenea, compania acoperă integral costurile medicale și oferă despăgubiri pentru întârzieri, conform reglementărilor UE.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: FBI l-a identificat pe atacator, un tânăr de 20 de ani

Autorităţile americane au făcut un pas important în investigaţia privind tentativa de…