O femeie în vârstă de 77 de ani a fost scoasă de sub dărâmături în orașul Adiyaman – supraviețuind unui număr uimitor de 212 ore în care a rămas blocată, potrivit agenției de știri Anadolu.

Presa turcă a relatat că Fatma Gungor a fost scoasă în viață din dărâmăturile unui bloc de apartamente cu șapte etaje din orașul Adiyaman în timpul salvării în cursul nopții de luni spre marți.

Purtând o mască de oxigen, acoperită cu o pătură din folie aurie și legată pe o targă, Gungor a fost transportată de către salvatori de pe ruinele clădirii până la o ambulanță care o aștepta, au arătat imagini de la salvare.

Ulterior, rudele lui Gungor au îmbrățișat echipa de salvare, formată din personal militar și membri ai autorității de gestionare a dezastrelor AFAD.

Alte nouă persoane au fost salvate de sub dărâmături marți, la opt zile de la primele cutremure.

Surse: Al Jazeera, Anadolu

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Alte articole

Iohannis, atac dur la profesori: Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale? Guvernul le-a dat tot ce au vrut

Președintele Klaus Iohannis a condamnat ferm decizia liderilor sindicali de a continua…

Zelenski: Ucraina va face tot ceea ce îi stă în putință pentru a ajuta Moldova să își atingă obiectivul de aderare la UE

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski și-a exprimat sprijinul pentru aspirațiile Moldovei vecine de…

Regele Charles al III-lea vine astăzi în România pentru o vizită privată de cinci zile

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii va sosi astăzi în România…