Hai Shaulian, un cunoscut activist împotriva vaccinurilor COVID-19, a murit luni dimineață la Wolfson Medical Center din Holon din cauza coronavirusului, scrie The Jerusalim Post.

Shaulian a îndemnat adepții pe rețelele de socializare să nu se vaccineze împotriva virusului sub titlu: „Nu există epidemie – vaccinul este inutil și periculos”.

Shaulian a încărcat un videoclip pe rețelele sociale din momentul în care a fost internat. El a spus că “sunt conectat la un aparat de oxigen fără de care mă sufoc. Dacă îl îndepărtez și merg pe trei metri – leșin. Tușesc tare și simt că mă sufoc”.

Mai târziu în videoclip, Shaulian s-a plâns de tratamentul pe care l-a primit la secția de poliție unde a fost arestat, spunând că polițiștii i-au pus picioarele pe gât și chiar au susținut că poliția din Ierusalim a încercat să îl otrăvească. “Nu am simțit niciodată acest lucru În viața mea. Toată săptămâna m-am zbătut de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, dar astăzi nu mai puteam respira și m-am dus la HMO și de acolo am fost evacuat la Wolfson Medical Center. Dacă mi se întâmplă ceva – să știți că este o încercare de asasinat . “

Înainte de a contracta coronavirusul Shaulian a organizat numeroase proteste împotriva măsurilor sanitare, inclusiv manifestații împotriva certificatului sanitar și a obligativității purtării măștii de protecție în public.

Urmărește-ne pe Facebook
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

Cinci morți în Ucraina, după ce un membru al Gărzii Naționale a deschis focul într-o fabrică militară

Un soldat al Gărzii Naționale Ucrainene a împușcat din motive necunoscute gărzile…

Interlop din clanul Duduianu, reținut de polițiști pe Aeroportul Otopeni, după ce a anunțat pe Facebook că vine în țară să se predea

Un membru al clanului Duduianu s-a predat autorităților române la întoarcerea în…

SUA resping cererea Rusiei de a bloca aderarea Ucrainei la NATO

SUA au respins cererea Rusiei de a exclude Ucraina din NATO, pe…

Rusia susține că nu a primit un “răspuns pozitiv” din partea SUA cu privire la garanțiile de securitate cerute

Rusia nu a primit un “răspuns pozitiv” din partea Statelor Unite sau…

ÎPS Teodosie rămâne în carantină, a decis joi Judecătoria Constanța

Judecătoria Constanţa a decis, joi, să respingă ca neîntemeiată cererea Arhiepiscopului Tomisului…