Un moment controversat a avut loc miercuri seară la concertul Coldplay desfășurat pe Arena Națională din București. Trupa britanică i-a invitat pe scenă pe un cântăreț de manele, iar publicul prezent l-a huiduit.

Artistul în cauză este Babasha, care în prezent este numărul 1 în trending pe YouTube România. Invitat să cânte alături de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, Babasha a explicat într-un clip postat pe TikTok că nu se aștepta la o reacție atât de negativă din partea publicului.

“Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam în viața mea să fie chiar atât de rău. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a spus Babasha.

Înainte de a-l invita pe scenă, Chris Martin a mărturisit că l-a ales după ce l-ar fi auzit cântând pe stradă în timpul vizitei sale în București. Liderul trupei Coldplay a apreciat diversitatea artiștilor din România și a spus că a fost impresionat de muzica pe care a descoperit-o pe aceste meleaguri.

Momentul în care Babasha a fost huiduit a stârnit numeroase reacții din partea spectatorilor. Unii au criticat decizia trupei Coldplay de a-l invita pe scenă, considerând că nu reprezintă “ceva mai mult care ne reprezintă ca români”. Alții au încercat să treacă peste acest incident, considerând că publicul nu poate fi judecat pentru reacția sa.

În ciuda huiduielilor, Babasha a anunțat că va cânta și în seara următoare alături de Coldplay, promițând “un show și mai și”.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: FBI l-a identificat pe atacator, un tânăr de 20 de ani

Autorităţile americane au făcut un pas important în investigaţia privind tentativa de…