Diana Șoșoacă și-a făcut apariția, duminică noapte, în curtea Institutului „Matei Balș”, la scurt timp după declarațiile ministrul sănătății, Vlad Voiculescu.

 În Institut a fost alertă duminică noapte după ce un ventilator de la unitatea mobilă de terapie intensivă amplasată în curte a degajat fum. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, s-a deplasat la locul incidentului pentru a verifica situația.

Senatoarea l-a luat la rost pe ministrul Vlad Voiculescu, după care a vrut să vadă unitatea mobilă. Angajații firmei de pază a institutului au împiedicat-o să meargă prin curtea spitalului.

V-am sunat de multe ori și n-ați avut decența să răspundeți la solicitările poporului român! Cum vă simțiți când vedeți că oamenii mor sub conducerea dvs? Este adevărat că aceste incendii sunt folosite pentru a privativa sistemul sanitar din România? Dumneavoastră aveți deja planuri pentru a vinde spitalele din România și a le privatiza?”, i-a strigat Diana Șoșoacă ministrului Vlad Voiculescu,

Spiritele s-au calmat după ce senatoarea a fost invitată de managerul spitalului să meargă să vadă unitatea mobilă. Toată scena a fost transmisă live de către senatoare pe reţelele de socializare.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook