Un gardian care veghea asupra sicriului reginei la Westminster Hall a leșinat la scurt timp după miezul nopții, în fața unei mulțimi de spectatori.

Gardianul se afla la picioarele sicriului defunctei monarhe când a căzut brusc pe podea.

Imagini preluate dintr-o transmisiune în direct care a fost postată pe rețelele de socializare în jurul orei 1 dimineața au surprins prăbușirea.

Paznicul îmbrăcat în negru ținea în mână un baston ceremonial când a părut să leșine, iar oficialii din apropiere s-au grăbit rapid să îi vină în ajutor.

Soldați în uniformă de ceremonie mențin o veghe permanentă, 24 de ore din 24, în jurul sicriului reginei, în timp ce aceasta se află în stare de veghe.

Gărzile din unitățile care includ Garda de corp a suveranei, Divizia Casei sau Yeoman Warders of the Tower of London trebuie să rămână complet nemișcați la cele patru colțuri ale catafalcului.

În timp ce soldații se rotesc la fiecare 20 de minute, orele în care trebuie să rămână complet nemișcați în picioare au o durată de șase ore.

Incidentul a avut loc în prima noapte în care regina se află în stare de veci, ceea ce le oferă membrilor publicului șansa de a-și prezenta omagiile regretatului monarh.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.