Kremlinul a respins vineri ca fiind neadevărate zvonurile potrivit cărora președintele rus Vladimir Putin ar putea avea boala Parkinson și ar putea să renunțe la începutul anului viitor.


Stire initiala

Vladimir Putin intenționează să demisioneze anul viitor, în timp ce speculațiile se învârt în Rusia că președintele de lungă durată ar putea avea boala Parkinson, au declarat joi surse locale.

Politicianul din Moscova, Valery Solovei, a declarat pentru The Sun că iubita liderului rus în vârstă de 37 de ani, Alina Kabaeva, și cele două fiice ale sale îl împing să părăsească funcția.

„Există o familie, are o mare influență asupra lui. El intenționează să-și facă publice planurile de predare în ianuarie ”, a declarat Solovei pentru presă.

Solovei a mai sugerat că Putin ar putea suferi de Parkinson, deoarece președintele a fost văzut recent prezentând simptome ale bolii.

Speculațiile cu privire la posibila plecare a lui Putin vin în timp ce parlamentarii ruși iau în considerare legislația propusă de președinte care să ofere foștilor președinți imunitate pe viață pentru eventuale urmăriri penale.

Urmărește-ne pe Facebook
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

Directorul OPC Constanţa, Horia Constantinescu, numit șef la ANPC

Directorul OPC Constanţa, Horia Constantinescu (PSD), a fost numit în funcţia de…

Estonia, Letonia și Lituania trimit arme antitanc şi antiaeriene în Ucraina

Estonia, Letonia și Lituania, membre NATO, vor furniza Ucrainei rachete antiblindate și…

Rusia propune interzicerea utilizării și mineritului de criptomonede

Banca centrală a Rusiei a propus joi interzicerea utilizării și extragerii de…