Peste tot aceeasi stire,cu Strutinsky…se duce sa numere si el barele de fier de cateva ori pe zi…nu o sa ii fie foarte greu…pentru ca deh…este VIP…are conditii,(nu stiu de ce) nu sta cu muritorii de rand ca sa simta puscaria pana in maduva oaselor, dar nici foarte usor nu o sa ii fie!

Ce o sa faca acum cu atatia bani?!probabil o sa ii manance altii. Cu siguranta au tras o invatatura…faptul ca nu sunt “Dumnezei” si au uitat ca nimeni nu e vesnic! S-au imbatat de putere si lacomie! Au tratat un oras,o economie ca si cum era jucaria lor,ca si cum le era transmis din mosi stramosi dreptul de proprietate,iar pe cetatenii cu dispret! Nu ma bucur de raul nimanui, dar, parerea mea e ca pedepsele sunt foarte mici, aproape ca vor executa doar jumatate din pedeapsa!

Va mai dura timp pana cand orasul acesta se va reface,dar cand ma uit cine vine din spate incep sa fiu pesimist!Traiesc totusi cu speranta ca cetatenii se vor informa foarte bine,vor iesi in numar mare la vot si vor taxa dur derapajele politicienilor!

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook