Contactat prin WhatsApp, plăvanul Florin Chelaru refuză să dea detalii despre organizația secretă “Colosseum” si a blocat numărul de pe care l-am contactat.

Organizația masonică “Colosseum” al cărei membru este, a fost înființată în scopul săvârșirii de infracțiunii pentru bunastarea membrilor. Prin definitie organizatia masonică este anticrestină. Masonii se închină Marelui Arhitect al Universului, dar tot ei susțin că acesta nu este Dumnezeu! La inițierea în organizație ei se leapădă de creștinism si de tot ce este sfânt, jurând credință organizației și membrilor organizației!

Din organizatia lui Chelaru mai face parte si Cristian Popescu, cel care a dezvoltat ansamblurile rezidențiale “WAVE” din Mamaia Nord. El este cunoscut de oamenii de afaceri în domeniul construcțiilor ca și “săgeata” lui Chelaru, unul din oamenii prin care plăvanul din Năvodari își ascunde averea ilicita.

La invitația lui Chelaru, a fost invitat în loja “Colosseum” si Dumitru Duna, administratorul societății “Proiect Unique SRL, societate de arhitectură, câștigătoarea licitației pentru PUG-ul (Planul Urbanistic General) Năvodariului. El este cunoscut ca fiind un escroc de talie internațională, ”părintele înșelăciunilor”, un apropiat al grupărilor arabe care „spală” bani în Romania, păpușarul din spatele partidului PRO ROMANIA și al lui Titus Dobre , care se afla pe prima pozitie pe listele PRO ROMANIA la Camera Deputatilor.

Boasca Bogdan George este un alt nume care, la recomandarea lui Chelaru, a devenit membru al organizației “Colosseum”. Despre acest individ vom reveni cu un alt articol.

Oamenii lui Chelaru ”ciugulesc” bine!

Opinie de Cristian Bucura

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook