Unul dintre cei mai căutați infractori din România, Florin Anaser Duduianu, a fost prins în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, unde se ascundea de autorități de mult timp. Acesta era dat în urmărire în cadrul dosarului maneliștilor și era căutat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care șantaj, tâlhărie și tâlhărie calificată.

Deși se afla pe lista celor mai căutați infractori români, Anaser Duduianu obișnuia să își bătea joc de poliție și de rivali prin intermediul clipurilor postate pe TikTok . În cele din urmă, a fost prins de polițiștii americani și arestat pe data de 8 august 2023.

Autoritățile române au fost informate de arestarea acestuia prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională. În anul 2020, Judecătoria Sectorului 1 București a emis un mandat de arestare preventivă pe numele interlopului pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit procurorilor, acesta ar fi tâlhărit mai mulți cântăreți de manele. Printre victime s-au numărat şi maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță. Numai în cazul lui Salam, prejudiciul s-ar fi ridicat undeva la aproximativ 200.000 de euro

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

EURO 2024: România pierde cu 0-2 în fața Belgiei

Naționala de fotbal a României a suferit o înfrângere dureroasă în fața…