Ilie Șerbuc, bărbatul care și-a ucis fata vitregă în vârstă de 12 ani, ascunzându-i apoi cadavrul în lada de la canapea, va fi extrădat din Olanda în România. Tribunalul din Amsterdam a decis ca suspectul să fie predat autorităților din România, pentru a fi judecat aici. Hotărârea este definitivă și nu mai poate fi contestată.

Ilie Șerbuc se afla în arest în Olanda din luna mai, în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile române. Miercuri, magistrații olandezi au decis să îl predea poliției române, care se va ocupa acum de formalitățile necesare aducerii lui în țară. Se estimează că Ilie Șerbuc va ajunge pe teritoriul României până la sfârșitul lunii august.

Aici urmează să fie judecat pentru teribila crimă de care este suspectat. Anchetatorii spun că și-ar fi ucis fata vitregă în vârstă de 12 ani, pe nume Adriana, în luna aprilie, în apartamentul în care locuiau împreună în București. A ascuns cadavrul fetei în interiorul canapelei din sufragerie timp de aproape o lună, până când mirosul puternic i-a alarmat pe vecini, care au chemat poliția.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: FBI l-a identificat pe atacator, un tânăr de 20 de ani

Autorităţile americane au făcut un pas important în investigaţia privind tentativa de…