Cinci membri ai aceleiaşi familii, inclusiv un copil, au fost găsiți moarți în casă, în comuna Bascov, județul Argeș.

Cele cinci persoane au fost omorâte de un bărbat cu probleme psihice, a anunţat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

„În urma cercetărilor la faţa locului, victimele au fost găsite cu urme de violenţă, nefiind vorba despre înjunghiere. Cercetările sunt, încă, în desfăşurare”, a transmis Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice. Din primele informații, suspectul este rudă cu persoanele decedate, fiind fiul, respectiv fratele și unchiul persoanelor decedate.

“Despre persoana respectivă (…) se cunoaşte că era în evidenţe cu boli psihice. Nu putem şti în ce măsură bolile psihice i-au afectat capacitatea de a gândi, de a discerne şi de a avea reprezentarea faptelor lui, sunt lucruri care urmează să fie stabilite de anchetă. Nu aveam deocamdată detalii despre un mobil, ceea ce vă pot spune este că s-au purtat discuţii cu făptuitorul. Făptuitorul a relatat despre aceste fapte pe care le cercetăm, urmează să fie condus la Parchet (…) pentru declaraţii, bineînţeles cu respectarea tuturor drepturilor procesuale. (…) Din primele date, se pare că nu a fost implicat în niciun fel de situaţii conflictuale, sau cel puţin situaţii conflictuale care să fie aduse la cunoştinţa organelor de cercetare penală sau poliţiei. (…) Era coerent şi a relatat destul de liber şi cursiv despre o anumită modalitate de săvârşire a faptelor”, a declarat  prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Laurenţiu Palaghiea.

Suspectul crimelor multiple a fost reținut într-o pădure din apropiere locului faptelor și n-a fost agresiv. Potrivit primarului din Bascov, înainte să fie prins, bărbatul a încercat să se sinucidă, scrie Libertatea.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

Forțele rusești s-au retras din orașul strategic Lyman din estul Ucrainei

Trupele rusești s-au retras din orașul strategic Lyman din estul Ucrainei “din…

Kadîrov îndeamnă Moscova să ia în considerare folosirea unei arme nucleare tactice în Ucraina

Ramzan Kadîrov, șeful regiunii rusești Cecenia, a declarat că Moscova ar trebui…