foto: Realitatea.net

O crimă șocantă a avut loc în orașul Mangalia, unde o tânără de 18 ani a fost găsită moartă într-un parc din zonă. Descoperirea macabră a fost făcută de către un pescar care a găsit trupul mutilat al victimei sub o bancă.

Autoritățile au fost alertate imediat după ce un apel la numărul de urgență 112 a semnalat prezența unui cadavru în parc. Echipa de polițiști criminaliști au ridicat probe de la locul crimei și au cercetat întreaga zonă, inclusiv cu ajutorul câinilor special antrenați pentru a detecta urmele suspectului. Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă au fost, de asemenea, analizate pentru a obține mai multe informații.

”Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând ulterior decesul. Cercetările sunt continuate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea stabilirii situației de fapt”, a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța. 

Potrivit informațiilor inițiale, victima avea 18 ani și era originară din Vaslui. În urma investigațiilor, principala suspectă în acest caz a fost identificată ca fiind colega de cameră a tinerei. Cele două tinere lucrau împreună la un hotel din Saturn și erau cazate în același loc în Mangalia.

Surse judiciare au dezvăluit că suspecta și-ar fi recunoscut fapta și ar fi declarat că a decis să spună adevărul, fiind obosită să mintă pentru a-și proteja colega, care se presupune că și-ar fi înșelat iubitul. Aceasta se află în prezent în custodia procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, unde este interogată.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că tânăra a fost ucisă în altă parte și apoi trupul său mutilat a fost abandonat în parc.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației.

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook