Un incident violent a avut loc marți după-amiază în stațiunea Costinești, unde doi tineri au fost agresați de șase bărbați necunoscuți. Situația a degenerat rapid atunci când polițiștii și jandarmii au intervenit, iar agresorii au manifestat un comportament violent și față de forțele de ordine.

În imaginile care au apărut în mediul public, se poate observa cum, după sosirea autorităților, între turiști, polițiști și jandarmi a izbucnit o bătaie generală, iar mai mulți bărbați au fost încătușați chiar pe plajă. În plus, în imagini se poate vedea un jandarm aplicând lovituri cu pumnii asupra unui turist.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Constanța, polițiștii din Costinești au fost alertați în jurul orei 14:15 de către doi tineri, în vârstă de 19 și respectiv 23 de ani, care au declarat că au fost agresați de mai multe persoane necunoscute.

Reprezentanții poliției au confirmat că au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de ultraj, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Avertizare meteo: Averse torențiale, vânt puternic și grindină în mai multe regiuni ale țării

În intervalul 13 iunie, ora 17 – 14 iunie, ora 6, meteorologii…

Video: Cântărețul de manele Babasha, huiduit de public la concertul Coldplay

Un moment controversat a avut loc miercuri seară la concertul Coldplay desfășurat…

Datoria externă a României a crescut cu 1,8 miliarde de euro în primele patru luni ale anului 2024

Conform informațiilor furnizate de Banca Națională a României (BNR), datoria externă totală…