Judecătoarea care conduce procesul lui Vlad Pascu, șoferul drogat acuzat de uciderea a doi tineri în stațiunea 2 Mai, a provocat revoltă în sala de judecată după ce a întrebat dacă unul dintre tinerii morți este prezent în sală. Incidentul a avut loc astăzi în sala de judecată din Mangalia și a generat reacții puternice din partea familiilor victimelor.

În momentul în care judecătoarea a rostit această întrebare șocantă, tatăl lui Sebastian, unul dintre tinerii decedați în urma accidentului provocat de Vlad Pascu, a izbucnit în lacrimi. Gestul judecătoarei a fost considerat de mulți drept lipsă de empatie și nepotrivit într-un proces atât de sensibil și dureros.

“Judecătoria Mangalia nu este… când mi-a spus dacă băiatul meu e în sală… N-am văzut în viața mea un asemenea judecător. Îi vrea buletinul. M-am uitat la el…” a declarat tatăl lui Sebastian, profund afectat de întrebarea judecătoarei.

Revoltat, tatăl Robertei, cealaltă victimă a accidentului, a acuzat că totul ar fi o făcătură și că judecătoarea nu ar avea ce căuta în proces. În plus, el a subliniat că comportamentul lui Vlad Pascu în sala de judecată denotă încredere excesivă și pregătire în ceea ce privește discursul său.

Ziua procesului a fost marcată de haos și amânări repetate. Inițial, judecata lui Vlad Pascu fusese amânată din cauza unui alt proces pe care acesta îl avea la Tribunalul Constanța, în care solicita eliberarea condiționată. După reluarea ședinței, s-a constatat că niciunul dintre cei doi avocați care l-au reprezentat pe Vlad Pascu până în acel moment nu se afla în sala de judecată, ceea ce a dus la o nouă amânare a procesului.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook