Fosta soție a fostului premier Petre Roman, Mioara Roman, a încetat din viață la vârsta de 83 de ani. Potrivit familiei, decesul a survenit ca urmare a unor probleme de sănătate cu care se confrunta de mai mult timp.

Mioara Roman s-a stins din viață noaptea trecută, la azilul din Snagov unde era internată de câteva luni.

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace,” este mesajul scris de Oana Roman pe pagina de Facebook.

Mioara Roman a fost prima soție a fostului premier al României, Petre Roman. Au rămas împreună timp de trei decenii, până când au decis să divorțeze în 2007. Ea a fost jurnalist de radio, traducător, specialist în istoria şi civilizația țărilor arabe.

Mioara Roman a trecut prin numeroase probleme de sănătate și și-a petrecut ultimii ani în spitale și centre de recuperare. Anul trecut, fiica ei, Oana Roman, a decis să o îngrijească într-un azil. Această decizie a fost criticată pe rețelele sociale, unde unii internauți au acuzat-o pe Oana că și-ar fi abandonat mama.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook