Noul iPhone 12 a fost lansat de Apple împreună cu noul Homepod Mini. Toate cele 4 variante ale iPhone 12, inclusiv originalul, mini, pro și pro max, au fost lansate la evenimentul Apple. În timp ce prețurile, factorii de formă și designul extern al noilor iPhone-uri rămân în mare parte aceleași, există o schimbare majoră a modului în care iPhone-urile vor fi livrate anul acesta.

Apple a confirmat că iPhone 12 nu va include nici adaptorul de încărcare, nici căștile în cutie, iar anul acesta, cutia iPhone 12 va include doar dispozitivul.

Potrivit Apple, miliarde de încărcătoare și căști Apple există în lume și, din moment ce încearcă să reducă emisiile de carbon și să salveze mediul, aleg să nu pună mai multe încărcătoare și căști pe piata. Apple susține, de asemenea, că tot mai mulți oameni se îndreaptă spre opțiuni wireless pentru încărcătoare și căști, ceea ce i-a motivat sa ia aceasta decizie.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că cutiile iPhone 12 vor avea dimensiuni semnificativ mult mai mici, contribuind mai mult la îmbunătățirea mediului. Scoaterea încărcătoarelor și a cablurilor pentru căști din cutiile iPhone 12 echivalează cu scoaterea a aproximativ 450.000 de mașini de pe drumuri în fiecare an, conform afirmațiilor făcute de Apple.

Apple nu a inclus și adaptorul de încărcare în Apple Watch Series 6, lansat recent, din același motiv pentru reducerea emisiilor de carbon. Apple încurajează și alte companii și concurenți să își urmeze exemplul și să facă lumea un loc mai bun. Apple a anunțat, de asemenea, că până în 2030 întreaga lor companie din întreaga lume va folosi doar energie regenerabilă

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

Kadîrov îndeamnă Moscova să ia în considerare folosirea unei arme nucleare tactice în Ucraina

Ramzan Kadîrov, șeful regiunii rusești Cecenia, a declarat că Moscova ar trebui…

Forțele rusești s-au retras din orașul strategic Lyman din estul Ucrainei

Trupele rusești s-au retras din orașul strategic Lyman din estul Ucrainei “din…