Tenismanul sârb Novak Djokovic, recent expulzat din Australia din cauză că nu este vaccinat împotriva Covid-19, este cofondator și acționar majoritar al unei companii de biotehnologie care dezvoltă un tratament împotriva Covid-19, a declarat miercuri directorul general al companiei daneze.

“El este unul dintre fondatorii companiei mele pe care am înființat-o în iunie 2020”, a declarat pentru AFP directorul general al QuantBioRes, Ivan Loncarevic.

Potrivit informațiilor disponibile public în registrul danez al întreprinderilor, Djokovic, în vârstă de 34 de ani, și soția sa, Jelena, dețin împreună o participație de 80% din QuantBioRes, care are aproximativ 20 de angajați în Danemarca, Slovenia, Australia și Marea Britanie.

“Ne propunem să dezvoltăm o nouă tehnologie de combatere a virușilor și a bacteriilor rezistente și am decis să folosim Covid ca o vitrină”, a declarat Loncarevic.

“Dacă vom reuși cu Covid, vom reuși și cu alți viruși”.

QuantBioRes plănuiește să lanseze studii clinice în Marea Britanie în vară, a declarat directorul general.

Numărul unu mondial al tenisului masculin a fost expulzat duminică din Australia, după ce a eșuat într-o ultimă încercare în instanță de a rămâne și de a juca în primul Grand Slam al anului, unde viza un record de 21 de titluri majore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

Rusia spune că va debloca accesul la porturile ucrainene din Marea Neagră doar dacă se elimină sancțiunile împotriva ei

Ministerul de Externe al Rusiei a declarat că va lua în considerare…

Comandanții de rang înalt au refuzat să părăsească uzina Azovstal din Mariupol

Niciun comandant nu a părăsit până acum combinatul siderurgic Azovstal din Mariupol,…

Blocada porturilor ucrainene și criza alimentară mondială în creștere determină Casa Albă să trimită rachete anti-navă în Ucraina

Casa Albă lucrează pentru a pune rachete avansate anti-navă în mâinile militarilor…

Zakharova: Rusia nu a amenințat niciodată cu arme nucleare

Maria Zakharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a declarat…