Întreaga organizație a PNL Târgu Jiu ar fi trecut “în bloc” la principalul partid de opoziție, PSD, conform unui anunț postat joi seara pe rețelele de socializare. Este vorba despre aproximativ 300 de foști membri liberali, inclusiv conducerea filialei municipale.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții PSD Gorj, care susțin că au primit în rândurile lor întreaga organizație a PNL Târgu Jiu. Motivul invocat este nemulțumirea liberalilor față de noua abordare a conducerii județene.

„Echipa Organizației Municipale a Partidului Social Democrat devine mai puternică, odată cu înscrierea celor aproape 300 de membri noi, împreună cu întreaga conducere a fostei organizații municipale a PNL. Totodată, membrii conducerii organizației PSD a Municipiului Târgu-Jiu au votat numirea domnului Adrian Dăianu, directorul societății Edilitara, în funcția de vicepreședinte”, au transmis social-democraţii, pe Facebook.

Deocamdată, PNL nu a reacționat în niciun fel la aceste afirmații. Rămâne de văzut dacă transferul va fi confirmat oficial și de liberali. Cert este că PSD își propune să câștige alegerile locale din 2024 în județul Gorj și are “porțile deschise” pentru alte eventuale înscrieri.

O informație importantă este că actualul primar PNL al municipiului, Marcel Romanescu, nu apare printre cei trecuți la PSD. În cazul în care ar face acest pas, și-ar pierde mandatul de edil. Deocamdată însă, nu există indicii că primarul ar urma să părăsească partidul sub sigla căruia a candidat.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Avertizare meteo: Averse torențiale, vânt puternic și grindină în mai multe regiuni ale țării

În intervalul 13 iunie, ora 17 – 14 iunie, ora 6, meteorologii…

Video: Cântărețul de manele Babasha, huiduit de public la concertul Coldplay

Un moment controversat a avut loc miercuri seară la concertul Coldplay desfășurat…

Datoria externă a României a crescut cu 1,8 miliarde de euro în primele patru luni ale anului 2024

Conform informațiilor furnizate de Banca Națională a României (BNR), datoria externă totală…