Un tragic accident rutier s-a petrecut sâmbătă seară în municipiul Brăila, soldat cu moartea unui copil în vârstă de 3 ani. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Brăila, incidentul a avut loc pe strada Cărămidari, iar șoferița implicată în accident era sub influența drogurilor.

Din primele cercetări, s-a constatat că o femeie în vârstă de 38 de ani din Brăila conducea un autoturism pe strada Cărămidari, dinspre strada Bistriței spre strada Avram Iancu, când a lovit un copil de 3 ani din aceeași localitate.

La locul accidentului a fost trimis un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale victimei. Din păcate, copilul a decedat în urma impactului și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei, în scopul stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Conducătoarea auto a fost supusă testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ceea ce privește consumul de alcool. Cu toate acestea, testarea cu aparatul drugtest a relevat faptul că femeia consumase o substanță psihoactivă. Ca urmare, i s-au recoltat mostre biologice la spital pentru a fi efectuate analize suplimentare.

Autoritățile au întocmit un dosar penal în acest caz și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat în Marea Neagră, lângă Sfântul Gheorghe

Sâmbătă dimineață, Autoritatea Navală Română a raportat scufundarea unei nave sub pavilion…