Foto: Info Trafic 24

Update:  Reprezentanții Poliției au anunțat că cinci persoane au decedat în urma accidentului rutier. Alte două persoane au fost rănite și au fost transportate de urgență la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Știrea inițială: Un grav accident rutier a avut loc pe Autostrada A1 la Ciorogârla. O mașină a fost complet distrusă după ce a fost prinsă între două TIR-uri.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și două autotrenuri. Unul dintre autoturisme a fost prins între cele două tiruri, accesul către victime fiind extrem de dificil. 

La fața locului, echipajele de salvatori nu au reușit inițial să stabilească numărul persoanelor aflate în mașină, din cauza distrugerilor suferite. Până în acest moment, ISU a confirmat decesul a trei persoane. Identificarea exactă a numărului de victime rămâne dificilă, dat fiind că autoturismul a fost strivit de cele două camioane.

Două persoane din al doilea autoturism implicat, precum și una dintr-un TIR, au fost scoase cu ajutorul echipajelor de descarcerare. O victimă a fost transportată în stare critică cu elicopterul SMURD la spital, în timp ce cealaltă primește îngrijiri medicale la fața locului urmând să fie transportată la spital cu o ambulanță. Șoferul celui de-al doilea TIR este nevătămat.

La fața locului au intervenit polițiștii de la Brigada Rutieră, echipaje medicale SMURD și pompieri.

Circulația a fost blocată pe sensul către București de la km 23, traficul fiind deviat prin Bolintin Deal, conform Infotrafic.

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook