Cristian-Gabriel Pascu, cunoscut ca hairstylist al vedetelor, a fost numit de Marcel Ciolacu în funcția de vicepreședinte la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Numirea sa a stârnit însă controverse, având în vedere că experiența sa profesională anterioară nu pare legată de domeniul reglementării jocurilor de noroc.

Într-un interviu acordat publicației G4Media, Cristi Pascu a recunoscut că nu deține experiență în acest domeniu, însă a ținut să precizeze că a avut foarte multe business-uri în diferite domenii.

„Strict pe domeniul jocurilor de noroc nu pot să spun că am o experiență în domeniu. Experiența mea relevantă e ca antreprenor, am avut foarte multe business-uri în diferite domenii. Am terminat o facultate de drept la vremea ei, am avut mai multe experiențe de business”, a declarat acesta.

Experiența sa profesională anterioară cuprinde administrarea unor saloane de înfrumusețare și a unor afaceri în diverse domenii. De asemenea, Cristi Pascu a fost consultant pentru companii din construcții și tehnologie și prezentator TV la un post de televiziune.

El deține o diplomă în drept obținută la vârsta de 32 de ani la o universitate particulară din București. 

Totodată, întrebat în interviu care este legislația în baza căreia funcționează Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, acesta a cerut timp pentru a se documenta pe acest subiect.

”Dacă mă puneți să știu legislație pe domeniu chiar nu vă pot ajuta, e un domeniu relativ nou. Gândiți-vă că numirea a fost făcută aseară, acum e ora 8 dimineața și în secunda asta îmi cereți să știu legislația. Am fost numit acolo pentru că atunci când mi s-a dat o sarcină am dus-o la capăt. Lăsați-mă să intru în pâine și vă stau la dispoziție cu toate detaliile despre legislație”, a spus Pascu.

Alte știri:  Rezultatele finale ale Evaluării Naționale 2024 vor fi publicate astăzi
Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Șase persoane ucise cu cianură într-un hotel de lux din Bangkok

Poliția thailandeză a dezvăluit miercuri că șase oaspeți americani și vietnamezi, găsiți…

Prinși în infernul războiului: Indieni recrutați forțat în armata rusă cer ajutor pentru întoarcerea acasă

Doi bărbați indieni care luptă pentru Rusia în războiul din Ucraina au…

Elon Musk mută companiile X și SpaceX din California în Texas. Miliardarul dă vina pe o lege pro-transsexuali

Miliardarul tech Elon Musk a anunțat marți că va muta sediile principale…

Seceta lovește România: 290 de localități se confruntă cu restricții de apă, iar 239 de fântâni au secat complet

România se confruntă cu o situație alarmantă în ceea ce privește resursele…

Joe Biden a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Președintele american Joe Biden a fost testat pozitiv pentru COVID-19 miercuri, în…