Un nou termen în dosarul lui Vlad Pascu, autorul accidentului rutier din vara anului trecut de la 2 Mai în care doi tineri și-au pierdut viața, este programat joi la Judecătoria Mangalia. La acest termen urmează să fie audiate mai multe persoane, printre care și părinții victimelor.

Este posibil ca acesta să fie ultimul termen înainte de pronunțarea verdictului. Tatăl lui Sebastian, unul dintre tinerii decedați, a declarat că își dorește ca procesul să se încheie cât mai repede pentru a putea contesta sentința.

“Nu am venit cu niciun gând, vreau cât mai repede să se termine. Nu mai am încredere în această judecătoare. Am venit pentru că trebuie să venim. Vrem să vedem ce se întâmplă și vrem să facem apel cât mai repede”, a spus bărbatul.

La termenul anterior, instanța a amânat dosarul la solicitarea avocaților familiilor victimelor. De asemenea, judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu a formulat o cerere de abținere, care a fost respinsă.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. Ancheta a stabilit că în momentul accidentului el se afla sub influența drogurilor.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: FBI l-a identificat pe atacator, un tânăr de 20 de ani

Autorităţile americane au făcut un pas important în investigaţia privind tentativa de…